lørdag 20. februar 2010

The 39 clues bok 6 (på dypt vann)


PÅ DYPT VANN
Forfatter: Jude Watson
antall sider: 206
publiseringsdato: 1920
Aldersgruppe: 9-17
Bok NR : 6


Eventyret begynner i Australia.. de er på flyplassen i sidney og åvervåker alle de møter..Dan og Amy har funnet ut at Cahill slekten er LITT større enn de tror.
De dro til Australia for å finne en onkel som de tror kan gi litt informasjon om foreldrene deres som døde i en brann da de var små, problemet er bare at de ikke får tak i ham på mobilen hans. De finner ut at det er bedre å prøve å ta en buss med mange folk istedet for en taxi..forige gang hadde de nesten blitt drept. på tur inn i bussen møter de ei gammel dame med et kart i hånda og da de har funnet seg noen plasser sitter dama tilfeldigvis bak Amy og Dan. Hun klasker kartet noen ganger i hodet til Amy og ber om forlatelse...senere finner de ut at det var et knep for å dekke at hun hadde tatt jade halsbåndet til Grace som Amy hadde arvet.
De hopper av bussen på jakt etter denne dama men uten hell. Dan drar Amy med seg inn på et museum(for Amy elsker museumer) Der møter Amy moren til Natalie og Ian Kobra, hun heter Isabel. Hun prøver å overbevise Amy at hun bare vill dem godt, men senere da Isabel prøver å lage hai mat av henne får de bevist det motsatte. heldigvis før Isabel får kastet Amy over bord av båten kommer en av Holtene til unsettning og sier hun må springe for livet.
Senere da Dan og Amy er og undersøker ei hule som Robert Cahill Henderson har bodd i, kommer isabel og sender giftige edderkopper og en slange som naturligvis er verdens giftigste ned i sjakta de har kommet ned fra.
de kom seg helskinnet unna men enda en gang da de har forvillet seg på ei strand i lag med Alistair Oh er det noen som tenner på huset som de har søkt ly i mens det var storm ute. noen kommer og redder dem men er ikke så heldige selv... Les boka og finn ut hva som skjer!

Forfatteren : Jude Watson:
Jude Watson er en forfatter for unge lesere, vanligvis Voksne, hun bor nå i New York.

Hun er nok best kjent for sin Star Wars verk
.
Hennes ikke-Star Wars arbeider inkluderer Brides of Wildcat County serien og romanen Premonitions og oppfølgeren forsvinningen.
Hun har også skrevet en Star Trek-serien med K.D. Burkett Hun skrev også den 4. og 6. bok av de 39 sporene serien.











1 kommentar:

  1. Flott at du leser så mye og blogger om bøkene. Godt jobba!!!

    SvarSlett